d-pilarium

Cerca
Vaya al Contenido

Menu Principal

Preguntes

com és el tractament?

El tractament consisteix en diverses sessions aplicades al llarg de diversos mesos, les sessions són cada vegada més espaiades segons s'observi el creixement del borrissol. Abans de començar el tractament, la nostra especialista analitzarà el teu fototip de pell, el seu corresponent tractament i possibles contraindicacions. Durant la sessió, per a protegir els teus ulls de la llum emprarem unes ulleres protectores igual que l'especialista que realitza el tractament. Per a la teva comoditat i proporcionar-te la intimitat que necessites, en les nostres instal·lacions les cabines són individuals. Segons la zona a tractar el temps que dura una sessió és variable, encara que els equips que utilitzem permeten gran rapidesa. Per a fer-nos una idea, una sessió d'engonals i aixelles pot durar uns 15 minuts, mentre que una de cames pot arribar a una hora. Abans d'iniciar la sessió, la zona a tractar ha de tenir el borrissol d'uns 2mm. A més, has de tenir en compte unes precaucions mínimes dels quals t'informarà l'especialista, tals com evitar l'exposició al sol abans i després d'una sessió o evitar mètodes que eliminin el borrissol d'arrel ja que són incompatibles amb la fotodepilació. A causa del efecte calóric del tractament, en alguns casos pot aparèixer vermellor i inflamació de la pell en la zona tractada, però desapareixerà al cap d'unes hores. S'ha d'aplicar un gel calmant després de la sessió durant un o dos dies.quantes sessions necessito?

El nombre de sessions en un tractament de llum premuda depèn en gran mesura de cada persona, del seu tipus de pell, de borrissol i de la zona que volem tractar. En general, entre 4 i 8 sessions són suficients per a obtenir el resultat desitjat. La durada del tractament depèn de la resposta de cadascun al mateix, segons s'observi el creixement del borrissol, que també difereix d'unes zones a unes altres. Cada vegada el fol·licle està més afeblit i el borrissol necessita més temps per a créixer. Per això les sessions seran cada vegada més espaiades, perquè és necessari aplicar la llum en el moment òptim de creixement del borrissol (per a tenir una idea, les primeres sessions es donen cada 30-45 dies).es definitiu?

Entre el 80% i el 90% del borrissol deixa de sortir definitivament. Després d'un tractament, el poc borrissol que surt al cap dels anys (depèn de cada persona, 5-10 anys) serà molt més fi i feble, podent aplicar alguna sessió de fotodepilación de repàs per a eliminar-lo.quins tipus de pell i borrissol poden tractar-se ?

La tecnologia dels nostres equips de llum premuda intensa permet tractar pells fosques i clares, i borrissols foscs i clars,encara que en aquests últims els resultats no són tan espectaculars. La melanina del fol·licle pilos absorbeix la llum, per això amb la pell clara i el borrissol fosc és aquest el qual absorbeix pràcticament tota la llum. Si la pell és menys clara, aquesta també absorbirà una mica de llum pel que l'efecte de la llum sobre el fol·licle és menor, es necessitarien més sessions. No s'ha d'aplicar en pells exposades al sol o a un bronzejat artificial en un termini de 15-30 dies abans del tractament.poden tractar-se totes les zones del cos ?

Es pot tractar pràcticament la totalitat del cos, sempre amb les ulleres protectores. No es poden tractar zones on el disparador pugui arribar a directament els ulls (per exemple la part inferior de les celles) ni en les mucoses.fa mal?

És un tractament indolor que no precisa cap tipus d'anestèsia. Pot resultar incòmode, però varia segons la sensibilitat de cada persona (la sensació pot ser des de indolora fins a una picada molt suportable).quines precaucions he de tenir ?

La fotodepilació manca de preparació prèvia, però requereix unes precaucions mínimes abans i després de cada sessió : no prendre el sol ni raigs UVA/UVB (ni usar cremes autobronceadores) en els 7/8 dies anteriors i posteriors a una sessió, no extreure el borrissol d'arrel en la zona a depilar en les dues setmanes anteriors a la sessió, procurar una longitud del borrissol de 1-2mm rasurant la zona uns dies abans o tallant el borrissol amb tisores, no descolorir-se el borrissol abans d'una sessió. També manca de tractament post-sessió, es pot seguir amb activitat ordinària, respectant les indicacions ( evitar l'exposició al sol o si fos inevitable utilitzar cremes protectores de pantalla total, usar cremes calmants en pells molt irritables). L'especialista t'informarà puntualment de totes les precaucions necessàries.quins avantatges té la fotodepilació amb llum polsada ?

La fotodepilació amb llum polsada és un tractament molt eficient sempre que es realitzi per especialistes formats i capacitats, que saben com aconseguir el resultat òptim en el menor nombre de sessions. La llum polsada també aclareix la pell tacada per l'ús freqüent de la cera, elimina considerablement els problemes de foliculitis (borrissol enterrat o aferrissat) i no maltracta la pell com la cera. És la tècnica de depilació menys dolorosa avui dia, més còmoda i menys costosa a la llarga. A més, després del tractament es redueix considerablement la quantitat de borrissol, els pocs borrissols que reapareixen al cap dels anys creixen més lentament i són més lleugers i fins.té efectes secundaris ?

En alguns casos apareix una vermellor a la pell en la zona tractada, però desapareix espontàniament en unes hores. Per a pells especialment sensibles es recomana aplicar qualsevol crema calmant els dies següents a la sessió.  No s'aprecien altres efectes secundaris significatius, és un tractament innocu.existeixen contraindicacions ?

L'especialista et farà unes preguntes en una primera cita per a comprovar si hi ha algun indici o antecedent que pugui crear dubte sobre la idoneïtat de la teva pell. Hi ha algunes contraindicaciones que hem de tenir en compte per la teva seguretat, unes més relatives que unes altres: pell bronzejada, fotosensibilitad (per malaltia o per fàrmacs), tractaments amb algun derivat retinoic, varius i problemes de coagulació de la sang, antecedents de cicatrització hipertrófica o queloidea, embaràs i lactància, estats de inmunodepresió i diabetis mal controlada.en què es diferencia amb el làser?

En el resultat, absolutament cap. Ambdues es basen en la llum, però la llum premuda és una tècnica de segona generació,que permet tractar una major tipologia de pells i de borrissols que el làser, suposa un mètode de depilació duradora eficaç, innocu i menys dolorós que el làser.


 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal