d-pilarium

Cerca
Vaya al Contenido

Menu Principal

Altres tractaments

anti-taques

A l'aplicar la IPL, desnaturalizem la melanina de les cèl·lules, així substituim aquestes per altres noves.


anti-acné

El bacteri causant del acné produeix una molècula anomenada porfirina. Aquesta molecula serà la que destruirem aplicant la IPL, provocant així un bombardeig de radicals lliures d'oxigen a la zona tractada i la mort d'aquest bacteri.

cavitació

La cavitació es defineix com la generació controlada i repetida de micro-bombolles de buit a l'interior d'un líquid, fluid o material fisiològic, seguit de la seva propia implosió.

Aquest mètode es caracteritza per que aconsegueix trencar les difícils estructures dels dipòsits grassos localitzats. Aquestes zones solen ser resistents a les dietes d'aprimament donat el seu caràcter d'emmagatzematge i no són fàcils d'eliminar, tampoc, a travès de l'exercici físic o massatges.

La cavitació aconsegueix actuar sobre aquestes zones, provocant la destrucció de la cel.lula adiposa amb la conseqüent transformació del greix en una substància líquida (diglicérid) que serà eliminada a travès del sistema linfàtic i vies urinàries.

Durant el tractament és indispensable la ingesta de 2 litres d'aigua diaris , així com portar una dieta hipocalórica, que acompanyats de la presoteràpia que t'apliquem desprès de cada sessió de cavitació, aconsegiran en poques sessions uns resultats espectaculars.

facials i corporals

A d-pilarium fem tot tipus de tractaments facials i corporals, avalats per una marca líder al sector com és Natura Bissè.

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal